top of page
Image from iOS_edited.jpg

Personvern

Hos oss er det du som bestemmer om din data. Personvern er en grunnleggende rettighet som betyr at du har rett til privatliv, og over dine egne personvernsopplysninger. Derfor vil vi i Dream Nest («DN»)  som står bak utviklingen av nettsiden og appen til Foreldre og spedbarnshjelpen gå igjennom hva dine rettigheter er og hvordan vi behandler din data. Vi i «DN» har det overordnede ansvaret for behandlingen av personvernsopplysninger. Org nummer: 922 155 143

Om tjenesten
Alle tjenester som «DN» tilbys over mobilapplikasjonen, nettsiden, online tjenester og produkter «Foreldre og spedbarnshjelpen» («FOS»). «FOS» er utviklet for å hjelpe nybakte foreldre å kunne få en bredere forståelse av hvordan det er å være en forelder, og hvordan håndtere ulike situasjoner.

Ansvarlighet

«DN» følger EU sin GDPR ordning og regelverket som er i personopplysningsloven. All informasjon gitt i denne applikasjonen vil bli behandlet i henholdsvis til disse lovene.


Integritet og konfidensialitet

Vi i «DN» har stort fokus på integritet, konfidensialitet og tilgjengelighet av data og beskyttelse av disse. Dette betyr at vi har tiltak mot utilsiktet og ødeleggelse, tap og endringer i personopplysninger.


Behandlingsgrunnlag

Ved bruk av applikasjonen og registering så vil du som bruker oppgi informasjon om deg selv. For å registrere en bruker så vil du oppgi følgene informasjon:


Registering

Hos oss i DN så finnes det ulike måter å logge inn for å gjøre det lettere for deg som en bruker. For å kunne registrere seg så må du bruke en av følgende metoder:

  • Facebook

  • Google

  • Epost

Disse blir brukt så du som bruker kan logge inn på flere enheter. Ved registrering har du som bruker tilgang til tjenestene som er i «FOS». Disse inkluderer dagbok, oversikt over kvalitetssikre artikler, musikk for spedbarn, etc.


Andre opplysninger

For deg som bruker applikasjonen så har du tilgang til å sette inn informasjon om barnet ditt. Dette inkluderer, Navn, Bursdag, Vekt og Høyde.

Denne informasjonen brukes til å kunne koble til barnet med en dagbok i applikasjonen som brukeren kan skrive.

Øvrige opplysninger

I applikasjonen så kan du gi tilgang til kamera eller kamerarull for å hente ut diverse bilder. Dette må du akseptere i applikasjonen når dette skal bli brukt.

Applikasjonen bruker et analyseverktøy for å kunne få overblikk over brukerne sine og deres behov slik at vi kan forbedre tjenestene. Dette kan være opplysninger om nettsider du ser på, hvilke sider som blir sett mest på i appen, nettleser eller annen brukerstatistikk som kan hjelpe oss til å bli bedre. All informasjon samlet inn er anonym, og kan ikke spores tilbake til enkeltindivider.


Statistikk / loggdata

Når du tar i bruk tjenesten, samler vi inn statistikk for å forbedre tjenester. Vi samler inn opplysninger som hvilken side du ser på, skjermstørrelse, nettleser eller hvilken mobilenhet du bruker og annen type brukerstatistikk.

Disse opplysningene blir ikke brukt til å identifisere deg som person. Denne informasjonen blir benyttet til å generere statistikk for hvordan alle som besøker oss benytter våre produkter og tjenester.

  • Vi bruker tredjeparts tjenester som Google Analytics, til å samle, overvåke og analyserer denne type informasjon for å øke servicen og funksjonalitet.

Facebook og andre nettsteder eller plattformer.

Disse tredjeparts tjenesteleverandører har sine egne personvernsregler og vilkår på hvordan de benytter informasjonen.


Persondata om deg blir ikke utlevert til noen andre. «DN» skal ikke, selge, distribuere, bytte eller gi noen personopplysninger om noen av sine brukere.


Lagringsbegrensning

Vi i «DN» lagrer bare data som er nødvendig for å gi deg en god brukeropplevelse. Dette vil si at vi lagrer ikke unødvendig informasjon om deg.

Vi samler inn informasjon som når du fyller inn et skjema, spørreundersøkelser, tar kontakt med oss via kundesupport, via sosiale medier eller andre måter du kommuniserer med oss. Dette kan være informasjon som du oppgir som ditt navn, din e-post adresse og telefon nummer.

Hvis nødvendig så kan du slette all informasjon om deg og det som er linket til deg dvs. Bilder, tilknytting til barn, og konto.


Data portabilitet

Du som bruker, har retten til å hente ut all informasjon som omhandler deg og få dette utlevert på tvers av ulike systemer. Dette har du krav på så raskt som mulig, senest en måned. Denne skal sendes over en kryptert kanal. For å kunne sende over informasjonen så må vi i «DN» kunne fastslå din identitet, etter dette så vil kravet ditt bli oppfylt.


Endinger i personvilkår

«DN» Forbeholder seg retten til å endre Personvernerklæringene med én måneds varsel. Dersom endringen etter «DN» sin oppfatning er til brukerens fordel eller er av mindre betydning kan endringene gjennomføres uten varsel.

Dersom «DN» avvikler én eller flere tjenester vil dette gis informasjon til alle brukere per epost som er registeret hos oss. Hvis brukeren er slettet vil personen ikke bli varselet.

bottom of page